Sunday, May 12, 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ




Γιορτή της μητέρας σήμερα .. Δεν θα αναλωθώ στην παράθεση σκέψεων για την μητέρα ως υπέρτατης ιδέας, ως ιερό λειτούργημα αλλά θα αναφέρω  τους προβληματισμούς μου και τους οποίους έχω εκφράσει πολλές φορές σε αυτά τα τρία χρόνια. Το τραγικό είναι ότι έρχονται κάποιες μάνες να δείξουν ένα σατανικό πρόσωπο εναντίον μου, εντεταλμένες από ''αυθεντίες'' συγκεκριμένων ιδεολογιών και θρησκειών ώστε να αναιρέσουν την κοσμοθεωρία μου για την ιερή λέξη ΜΑΝΑ. Τι άθλιοι όλοι αυτοί και τι ηλίθιες πρέπει να είναι εκείνες οι γυναίκες …

Γιατί όταν έχω την Μητέρα Παναγία αλλά ως επίσης τις δηλώσεις μου για επιστροφή της Μητέρας Θεάς ως συμπαντικής έννοιας, πώς μπορείς να μου καταστρέψεις την πίστη μου για την Μάνα ;; Τι μικρός είσαι, οι ξεπερασμένες τακτικές σου για βασανιστήρια ώστε να ‘’σπάσεις’’ το ηθικό του κρατούμενου σου να τις εφαρμόζεις σε χωματένιους ανθρώπους, σε σκλάβους όπου μπορούν να έχουν επιτυχία και όχι σε μένα…

Όταν αναφέρομαι στην ευλογία του Αρχάγγελου για τις μητέρες και όπως επίσης στην επιστροφή της Μητέρας Θεάς και παρατηρούμε με αποδεδειγμένα γεγονότα σύμφωνα με τον αληθινό κόσμο μου στον οποίο εγκλωβίστηκες τότε όταν με δύο ‘’διαφορετικούς’’ τρόπους επιβεβαιώνεται η ιστορία μου τότε σίγουρα είδες το καπνό, ψάξε για την Φωτιά να ζεσταθείς και να φωτιστείς ειδάλλως κινδυνεύεις να καείς…

Άρχισα να γράφω τώρα το κομμάτι της ιστορίας μου που αφορά τις Μητέρες και είπα ότι θα είμαι περιληπτικός και θέλω να είμαι γιατί τελικά είναι ολόκληρη μελέτη να παραθέσω σκέψεις και γεγονότα..
Να αναφερθώ στο περιβόητο τραγούδι των Black Eyed Peas και στους δύο πρώτους στίχους:
‘’ What's wrong with the world, mama?
People livin' like they ain't got no mamas ‘’

Τι εκπληκτικό, τι μεγαλειώδες πράγμα είναι τα τραγούδια ! σε ένα στίχο να κρύβονται ολόκληρες θεωρίες ψυχολογίας δεκαετιών, να φανερώνεται η κατάσταση του πολιτισμού μας γιατί όλη αυτή η παρακμή, όλα τα εγκλήματα, όλη η αδικία, όλη η δράση των κατά συρροή δολοφόνων κάθε είδους (ναι ρε και σε εσένα που διαπράττεις ναζιστικά εγκλήματα εναντίον μου) προέρχεται επειδή ζουν λες και δεν είχαν μάνα ή δεν πήραν την αγάπη της μάνας που θα ήθελαν ως παιδιά ή … ή …..


Και ίσως εδώ εντοπίζεται ακόμη και η λογική της καταστροφής του πλανήτη, της Μητέρας Φύσης, της Μητέρας Γης … Ενώ αυτή μας αγκαλιάζει και μας χαρίζει απλόχερα ότι χρειαζόμαστε αντί να ανταποδίδουμε την αγάπη της, αποφασίσαμε με πλήρη συνείδηση να γίνουμε παρασιτικά καρκινώματα και να την κυριεύσουμε αντί να ζήσουμε αρμονικά μαζί της, αποφασίσαμε να την σκοτώσουμε ώστε μία χούφτα ανθρωποειδών δαιμόνων να μπορέσουν να επιβάλλουν την στυγνή δικτατορία τους …

 Όμως όλα αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα ίσως να μην είναι τίποτα άλλο παρά η απόφαση της Μητέρας Γης να μας διώξει από την αγκαλιά της και είμαστε βρέφη και δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε μόνοι μας…




Προσεύχομαι οι μητέρες να αποφασίσουν επιτέλους να με ακούσουν και να σταματήσουν να χειραγωγούνται από παρανοϊκά άτομα, τα οποία σκοπεύουν μονάχα να αποτρέψουν την χορήγηση ευλογίας στις Μητέρες (συγνώμη γυναίκες αλλά αντιλαμβάνεστε ότι είσαστε ηλίθιες, έτσι δεν είναι;;).


Ίσως ακόμη και η εμφάνιση μίας τεράστιας γυναικείας φιγούρας στα σύννεφα στις 21 Μαρτίου 2019 στην Κίνα να μην ήταν τίποτα άλλο μία απεικόνιση της Μητέρας Θεάς, μία φανέρωση της. Θέλετε να δείτε για να πιστέψετε, αλλά αυτό που παρατηρείτε διαχρονικά με τους ανθρώπους τόσο παράδοξα, είναι ότι βλέπετε και πάλι δεν πιστεύετε, οπότε για την Μητέρα Θεά έχω να πω να την νιώσετε !! Νιώστε την ζεστασιά της αγκαλιάς της, νιώστε την Αγάπη της.. Και όσοι προβαίνουν σε εγκλήματα κατά των μικρών παιδιών και όσες μητέρες δεν είναι ‘’μάνες’’, εδώ αναφέρομαι σε αυτές που απλά γέννησαν ένα παιδί και δεν μπορούν να συλλάβουν την έννοια της μητρότητας. 

Δυστυχώς σε συλλογικό επίπεδο το μητρικό ένστικτο ατροφεί, ατονεί όπως είπα πολλές φορές ειδάλλως θα έπρεπε να συμπορευτείτε ήδη μαζί μου και πόσο μάλλον δε να γίνεστε μαριονέτες σατανικών ανθρώπων και να συμμετέχετε στο υπέρτατο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας και του Θεού…





Όσο για αυτό που είπα να νιώσετε την Μητέρα Θεά, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί απόσπασμα στο διαδίκτυο του συγγραφέα Pablo J. Luis Molinero, από το βιβλίο του "Morphogeny" το οποίο εκφράζει τόσο όμορφα αυτό που θέλω να σας πω, οπότε το παραθέτω :

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε, «Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό τι θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».
Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».
Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό 'καλώδιο' πια».
Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».
«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος μας δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».
Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από ψηλά».
(Του συγγραφέα Pablo J. Luis Molinero, "Morphogeny")  https://pablomolinero.com/







Τέλος, αφού αποδείκτηκε ότι η ποίηση μου, ακόμη και τα πόστ μου έχουν αντίκτυπο στο Σύμπαν και υπάρχει ανταπόκριση από τον Θεό, δημοσιεύω την προσευχή μου για τις Μητέρες με την ευχή όσες έχουν την Αγνότητα της Ψυχής, την ανεξήγητη Δύναμη μίας Μάνας και για όσες έχουν Πίστη σε μένα να μπορέσουν να δεκτούν την Ευλογία του Αρχάγγελου. Ως καταληκτικό μήνυμα έχω να σας πω, ότι εγώ πιστεύω σε εσάς και γι’ αυτό αφιερώνω μέρος του Ουράνιου Σχεδίου στις Μητέρες. 

Λυπάμαι πραγματικά, γιατί όπως είπα οι περισσότερες από εσάς εύκολα χειραγωγήστε και χωρίς το ένστικτο της μάνας να υπερισχύει των υποχθόνιων σχεδίων των σκοτεινών δυνάμεων συμμετέχετε στις ναζιστικές επιθέσεις και στα βασανιστήρια αυτών που δολοφονούν τα παιδιά σας, που τα βιάζουν και που σκοπεύουν να τους παραδώσουν ένα πολύ άσχημο μέλλον. Ήδη χθες, εκ Κύπρου κάποιοι χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής, εύκολα αποφάσισαν να παίξουν τον ρόλο του δράκου που τρώει τα  παιδιά τους και τα δικά σας (!!!!!).. Δεν έχει τίποτα άλλο να πω επί αυτού, μπορείτε να καταλάβετε για τι σατανικές ψυχές μιλάμε…








Μακάρι αυτή η προσευχή να ενεργήσει αφυπνιστικά για εσάς …







No comments:

Post a Comment