Monday, November 26, 2018

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…



Βλέπω με σπαραγμό τι συμβαίνει στον πλανήτη, καταστάσεις που μόνο στις έσχατες μέρες του Αντίχριστου θα μπορούσαν να συμβαίνουν, ενορχηστρωμένες από ανθρώπινα δαιμόνια που προσκυνούν τον Διάβολο και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες τους, παρακάμπτοντας την ανθρώπινη φύση τους και ότι τους χαρακτηρίζει. Η πολιτική κατάσταση είναι τραγικότατη, δαίμονες μεταμφιεσμένα σε ανδρείκελα ανέλαβαν τις τύχες των λαών και τους οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην Κόλαση. Δεν διστάζουν να πράξουν και να δικαιολογήσουν ναζιστικά εγκλήματα εν καιρώ Δημοκρατίας και Ειρήνης μέσα στον δυτικό πολιτισμό, τον οποίο παρουσιάζουν ως προασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι η φασιστική δικτατορία του Αντίχριστου, ο οποίος ως Άρχοντας της Πλάνης ξεγέλασε τους λαούς και έστρεψε τις κοινωνίες ενάντια στον Αγγελιαφόρο του Θεού. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή καμία εξήγηση για τα εγκλήματα τους παρά μόνο η απειλή της κατάρρευσης της δικτατορίας του. Θα ανέμενε κανείς ότι οι Χριστιανοί, ηγέτες των Εκκλησιών, απλοί κληρικοί και πιστοί θα αποτελούσαν ανάχωμα στα ναζιστικά εγκλήματα αλλά επιβεβαίωσαν τις Άγιες Γραφές και από επιλογή έγιναν οι καλύτεροι υπηρέτες του Θηρίου της Αποκάλυψης. Πιστεύουν ότι η ένταξη τους στο στρατόπεδο των ακροδεξιών και ναζιστικών εγκλημάτων είναι η σωστή λύση να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που οδηγείται από το άρμα του Σατανά αλλά εδώ είναι που ξεγελάστηκαν. Από την μια βλέπουμε τα νεοταξικά φασιστικά στοιχεία, τους πεμπτοφαλλαγίτες της Κόλασης να προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους ώστε να βρει καμένη γη ο Αντίχριστος να εφαρμόσει την δικτατορία του και από την άλλη βλέπουμε τα ακροδεξιά νεοναζιστικά στοιχεία να προσπαθούν να αναχαιτίσουν αυτή την τρομακτική κατάσταση που διαμορφώνεται (και συντάσσονται οι Χριστιανοί μαζί τους) αλλά και αν ακόμη επικρατήσουν ο Αντίχριστος θα νικήσει πάλι. Γιατί η νίκη τους θα βασιστεί στο μίσος και θα προβούν σε απεχθή εγκλήματα που δυστυχώς δεν στοχεύουν στους εχθρούς αλλά σε αθώους.

Προσπαθούν να μας χωρίσουν σε λευκούς και μαύρους. Εμείς οι χριστιανοί μπορούμε να τους μουντζώσουμε και να ενωθούμε κάτω από τον Σταυρό του Θεού μας. Γιατί ο Ιησούς Χριστός δεν θα κοιτάξει το χρώμα του δέρματος μας αλλά μέσα απ’ αυτό, την ψυχή μας και τι επικρατεί εκεί.. Φως ή Σκοτάδι ….

Η πηγή αυτού του διαβολικού κακού, η αναβίωση του ναζισμού, η προσπάθεια ισοπέδωσης του χριστιανισμού και τα ναζιστικά εγκλήματα ενάντια στον Αγγελιαφόρο του Θεού μπορεί να εντοπιστεί στο παρελθόν των ευρωπαϊκών λαών και το έθεσε τόσο ωραία ο Ρώσος συγγραφέας Aleksandr Solzhenitsyn, του οποίου απονεμήθηκε το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1970:

“ Οι άνθρωποι ξέχασαν τον Θεό.
Οι αδυναμίες της ανθρώπινης συνείδησης, που έχει στερηθεί της θείας της διάστασης, ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας σε όλα τα μεγάλα εγκλήματα αυτού του αιώνα. Το πρώτο από αυτά ήταν ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, και ένα μεγάλο μέρος των σημερινών δυσκολιών μας μπορούν να αναχθούν σε αυτό. Ήταν ένας πόλεμος (η μνήμη του οποίου φαίνεται να έχει ξεθωριάσει), όταν η Ευρώπη, γεμάτη με υγεία και αφθονία, έπεσε σε μια οργή αυτο-ακρωτηριασμού που δεν μπορούσε παρά να υποσκάψει την ισχύ της για έναν αιώνα ή περισσότερο, ίσως και για πάντα.
 Η μόνη πιθανή εξήγηση για τον πόλεμο αυτό είναι μια ψυχική έκλειψη μεταξύ των ηγετών της Ευρώπης, λόγω της απώλειας της ευαισθητοποίησης τους σε μια υπέρτατη δύναμη πάνω τους. Μόνο μια άθεη δηλητηρίαση θα μπορούσε να ωθήσει φαινομενικά χριστιανικά κράτη να χρησιμοποιούν δηλητηριώδη αέρια, ένα όπλο τόσο τρομερά απάνθρωπο.


Και ενώ αυτή η κατάσταση εντείνεται με αύξηση της βίας και του μίσους στις καρδιές των ανθρώπων, ο Ιησούς Χριστός στέλνει στις έσχατες μέρες  τον Εκλεκτό Του, τον Αγγελιαφόρο Του, τον Προφήτη Του για να δείξει καταρχάς ότι είναι παρών, για να δείξει το έλεος Του, για να δείξει την Αγάπη Του σε όλους. Μπροστά στο μίσος  των ανθρώπων εμφανίζεται ενωτικός αλλά κανένας δεν το αποδέχεται γιατί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ιδεολογία τους και το μίσος τους. Τα λόγια του Εκλεκτού είναι κρυστάλλινα, καθαρά αλλά βλέπουμε εντεταλμένα καθάρματα του συστήματος, μαέστροι της προπαγάνδας και του ψέματος να τον συκοφαντούν και να του αποδίδουν τίτλους που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τα ναζιστικά εγκλήματα τους σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτά από τον Θεό, πληρώνουν βαρύ τίμημα από την εκδήλωση της Οργής Του και σε ότι αποφασίσουν να πράξουν, το τέλος τους είναι πλέον προδιαγεγραμμένο.
Βλέπουμε ότι οι Χριστιανοί παρασύρονται από την πλάνη του Αντίχριστου και είναι οι πρώτοι που προβαίνουν στα εγκλήματα ενάντια στον Απεσταλμένο του Ιησού Χριστού. Πολλοί είναι αυτοί που όντως δεν θέλουν να προβούν σε τέτοιες διαβολικές πράξεις αλλά είναι τόσο αδύναμοι πνευματικά που θέλουν να νιώσουν αποδεκτοί από τις ορδές της κόλασης που υποκύπτουν στην προπαγάνδα και το ψέμα. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι με τέτοιες πράξεις που θα προκαλέσουν την Οργή του Θεού, θα νικηθεί ο Αντίχριστος και αυτοί θα σωθούν γιατί διαφημίζονται ως χριστιανοί αλλά αυτό θυμίζει πολύ χαρακτηριστικά τους Φαρισαίους και αγνοούν πλήρως τις προειδοποιήσεις μέσα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ότι θα είναι οι πρώτοι που θα αποστατήσουν και θα προβαίνουν σε τέτοιες διαβολικές πράξεις και ο Χριστός δεν θα δεκτεί καν να τους δει μπροστά Του. Όσο για εκείνους που παρακολουθούν την εξέλιξη των ναζιστικών εγκλημάτων χωρίς να διαμαρτυρηθούν, χωρίς να συμπαρασταθούν, χωρίς να αγωνιστούν να σταματήσουν τους δαίμονες τότε θα πρέπει να ξέρουν ότι ‘’ η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η δειλία ‘’ και αυτό πολύ στοχευμένα ανταποκρίνονται σε αρκετούς.
Αν θεωρούν ότι με την επικράτηση του ναζισμού θα επωφεληθούν, πλέον θα πρέπει να γνωρίζουν ότι καμία ιδεολογία δεν μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε ερείπια γιατί η επέλαση της Οργής του Θεού δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτό τον ψεύτικο κόσμο του Αντίχριστου.  Εξάλλου αρκετοί ψευδοπιστοί υπήρχαν και τον καιρό του Νώε αλλά ο Θεός τους αφάνισε με κατακλυσμό και μονάχα οι απειροελάχιστοι Άνθρωποι Του επιβίωσαν και ο κόσμος άρχισε από την αρχή απαλλαγμένος από την αμαρτία, το μίσος και την δαιμονική ενέργεια.

Άλλωστε τι σχέση μπορεί να έχει ο Χριστός με τον Χίτλερ ; Δεν γίνεται να είσαι ναζιστής και χριστιανός, πρέπει να αποφασίσετε. Αν είναι έτσι η κατάσταση, βγάλτε τους Σταυρούς (πολλοί το έπραξαν για χάρη της παγκοσμιοποίησης) και φοράτε την σβάστικα. Και ας μας πει κάποιος λευκός χριστιανός τι διαφορά έχει από κάποιον μαύρο χριστιανό της Νιγηρίας. Όσο για τους νεοναζί τους θεωρώ μίζερους γιατί όσο και να μισούν οτιδήποτε με χρώμα μαύρο στο τέλος υπηρετούν ‘’ τον διάβολο τον μαύρο ’’ και αποτελεί τραγική ειρωνεία για την ύπαρξη και την ιδεολογία τους.

Το κάλεσμα δεν αφορά μόνο τους χριστιανούς και τους ακροδεξιούς… Οι πιο τραγικοί είναι οι ακροαριστεροί, εντελώς υποκριτές και ξεφτίλες αλλά πλέον αποδείκτηκε ότι είναι πληρωμένοι ταραχοποιοί και η ιδεολογία τους είναι η χρηματική αμοιβή. Πώς να δικαιολογήσεις άλλωστε την διαμαρτυρία και τον εκφοβισμό που προέβησαν ενάντια σε ομάδα χριστιανών που συγκεντρώθηκε να διαμαρτυρηθεί στην Ελλάδα για την κάρτα του πολίτη και το τσιπάρισμα, μια φασιστική ολιγαρχική πρακτική του συστήματος ; Υποτίθεται ότι ως αντιεξουσιαστές θα έπρεπε να ήταν αυτοί που θα κατέβαιναν πρώτοι στους δρόμους ενάντια σε τέτοιο μέτρο.

Σε αυτές τις έσχατες μέρες, πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και μαζί ως γροθιά να αποτινάξουμε τον εχθρό, ο οποίος όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί πλέον, είναι κοινός. Είναι ο εχθρός των ανθρώπων, της ζωής… Θέλει να επιφέρει την δικτατορία της κόλασης και του θανάτου. Πολλοί δεν μπορούν να το αντιληφθούν γιατί είναι ηλίθιοι, άλλοι γιατί δεν διαθέτουν τον μηχανισμό σκέψης, άλλοι γιατί έχουν συμφέροντα από αυτές τις καταστάσεις.

Κλείνω με τα λόγια του Άγιου Παϊσίου, απλά και ξεκάθαρα :

« Τώρα δεν πάμε να υπερασπισθούμε την Πατρίδα ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας… ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο… Πάντως, θα δούμε φοβερά πράγματα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρότεροι ».









Υπάρχει κανείς εκεί έξω που πράγματι θέλει να πολεμήσει τον Διάβολο; Υπάρχει κανείς εκεί έξω που θέλει να υπερασπίσει τον Άνθρωπο ;

Βρίσκομαι στο πεδίο της μάχης και ο εχθρός είναι αμείλικτος αλλά φαντάζει τόσο δειλός και οι πράξεις του είναι λανθασμένες γιατί πανικοβλήθηκε από την παρουσία του Θεού. Φανείτε σοφοί και επιλέξτε την μεριά του νικητή (θα πρέπει να το αποδείξετε, δεν θα ξεγελάσετε τον Θεό με κολακείες και υποκρισία).

Σας περιμένω, είτε να συμμαχήσουμε επιτέλους είτε ως εχθρούς….. Επιλέξτε την μοίρα σας….







ΥΓ: Ο όρος ‘’διάβολος μαύρος’’ αναφέρεται στον χαρακτηρισμό του διαβόλου από την λαογραφική παράδοση των Ελλήνων. Το αναφέρω αυτό γιατί πολλοί κομπλεξικοί και πανηλίθιοι θα έρθουν να το χαρακτηρίσουν ως ρατσιστικό (χαχαχα)..

No comments:

Post a Comment